Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Case pe structura din lemn din panouri semifabricate
550 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sc Holz Haus Construction Srl are ca activitate principala constructia de case pe structura din lemn, de locuit permanent, case cu consum redus de energie, ecologice; bio-climatice; passive.

Firma noastra detine hala de productie,birouri in suprafata de aproximativ 3000mp si experienta necesara de a produce case pe structura din lemn atat pe piata interna cat si pe piata externa, fiind in masura sa va garantam calitatea produselor noastre.

Detinem licenta de fabricatie si lucram conform standardului ISO 9001 si ISO 14001 (Standardul Constructiilor din lemn)
Toata materia prima (OSB, Vata minerala " Rockwool", rigips "KNAUF", folie anticondens) folosita in constructia caselor este achizitionata din Austria, Germania, inclusiv lemnul(KVH) care este marcat CE, avand toate caracteristicile cerute de Comunitatea Europeana.
Tehnlogia germana ne permite sa imbinam cu succes responsabilitatea fata de beneficiari cu metode si procedee de constructie eficiente din punct de vedere al confortului termic ridicat, a izolarii fonice, a duratei de viata, a umiditatii echilibrate, a rezistentei la cutremure si implicit a termenului de executie care este cu pana la 70% mai redus decat in cazul constructiilor traditionale.

Panourile semifabricate pot avea lungimi de pana la 13 metri dintr-o singura bucata si sunt echipate inca din fabrica cu tamplaria exterioara (Veka Softline 82MD sau Salamander Bluevolution92, profil PVC, culoare alb, pachet 3 sticle ) montaj RAL..
Pe partea de materiale de finisaj toata gama este CAPAROL.

Serviciile noastre incep de la placa de beton care este pusa la dispozitie de catre client.
Putem executa: exterior complet finisat, inclusiv invelitoare acoperis si sistem pluvial iar la interior cel mult montat rigips, finisat si lavabil alb.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul firmei: www.holzhauseco.com

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura